Ronaldo sa vrátil do Turína, bude musieť podstúpiť karanténu

NETKY.SK • 5 Máj 2020, 11:27 • 2 min
Ronaldo sa vrátil do Turína, bude musieť podstúpiť karanténu

TURÍN - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa po spomalení šírenia koronavírusu vrátil z Madeiry späť za klubovými povinnosťami do Talianska. Súkromné lietadlo útočníka turínskeho Juventusu pristálo v pondelok o 22.20 SELČ na letisku v hlavnom meste regiónu Piemont, informovala agentúra SID.

slovakia

left justify in out

Dlhodobo jeden z najlepších hráčov sveta bude musieť podľa talianskych médií stráviť istý čas v karanténe, pravdepodobne však nepôjde až o 14-dňovú izoláciu.

 

Tridsaťpäťročný útočník bol na svojom rodnom ostrove spolu s rodinou od začiatku marca, keď severné časti Talianska zasiahla pandémia ochorenia COVID-19.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 

Hráči úradujúceho talianskeho majstra absolvovali v priebehu pondelka zdravotné prehliadky a podstúpili prvé testy, na druhý deň už trénovali v maximálne trojčlenných skupinách.

 

Futbalisti v Taliansku môžu od 4. mája vďaka uvoľňovaniu vládnych opatrení v súvislosti s pandémiou koronavírusu individuálne trénovať. Od 18. mája budú mať povolené trénovať v skupinách a v júni by sa mohlo znovu začať hrať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

 

Serie A prerušili 9. marca, do konca sezóny zostáva odohrať 12 kôl. Juventus má na čele tabuľky náskok jedného bodu pred prekvapením sezóny Laziom Rím.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies