Ronaldo sa vrátil do Realu Madrid, aby sa sústredil na výhru v každom zápase a nie na novú zmluvu

NETKY.SK • 14 September 2012, 12:07 • 2 min
Ronaldo sa vrátil do Realu Madrid, aby sa sústredil na výhru v každom zápase a nie na novú zmluvu

Ronaldo sa vrátil do Realu Madrid, aby sa sústredil na výhru v každom zápase a nie na novú zmluvu - Futbal MADRID - Cristiano Ronaldo sa po reprezentačnej prestávke vrátil do Realu Madrid a trval na tom, že sa sústredil len na úspechy klubu na ihrisku a n

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Cristiano Ronaldo sa po reprezentačnej prestávke vrátil do Realu Madrid a trval na tom, že sa sústredil len na úspechy klubu na ihrisku a nie na vylepšenú zmluvu.

Ronaldo bol centrom mnohých špekulácií o jeho budúcnosti po tom, čo po domácom víťazstve Madridu nad Granadou neoslavoval svoje dva góly v zápase, pretože bol "smutný" z profesionálnych dôvodov, ale ďalšie podrobnosti neuviedol.
Španielske médiá okamžite začali špekulovať o odchode 27-ročného hráča, ktorý strelil v drese Madridu 150 gólov v 149 zápasoch. Avšak jedným z dôvodov nespokojnosti Ronalda bolo uvádzané aj vylepšenie jeho platnej zmluvy.

Ronaldo však minulý týždeň tvrdil, že jeho smútok sa netýka peňazí a k tejto otázke sa vrátil dnes na svojom profile na Facebooku.
"Rád by som znovu zdôraznil, že sa sústredím výhradne na víťazstvo v každom zápase a zisk všetkých trofejí s mojím klubom, tímovými spoluhráčmi a všetkými madridistas (fanúšikovia Realu Madrid)."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies