Najkrajšie vianočné reklamy, ktoré vám zahrajú na city

NETKY.SK • 25 December 2021, 19:00 • 2 min
Najkrajšie vianočné reklamy, ktoré vám zahrajú na city

Zelený mimozemšťan na nás vrieska už z každej strany približne od konca októbra, že je potrebné nakupovať vianočné darčeky a v poriadnom predstihu, ale túto reklamu určite nemôžeme považovať za jednu z najkrajších. Sú však reklamy, ktoré sa spoliehajú na to, že emócie sú v predvianočnom období naozaj všetko, čo by nemalo chýbať vo vianočnej reklame.

slovakia

left justify in out

Stále väčšie množstvo značiek sa inšpiruje vianočnou reklamou, ktorá by mala potenciálnym zákazníkom odovzdať akési posolstvo, hlbší odkaz.  Väčšina z týchto reklám je naozaj pekne vizuálne spracovaná a na konci na nás takmer vždy striehne akási dojímavá bodka. Ak hovoríme o  slávnych vianočných reklamách, tak  prvú priečku jednoznačne obsadí John Lewis, na ktorého marketéri čakajú nedočkavo po celý rok.  

 

Za niekoľko dekád sa už takýchto pekných  a dojímavých  vianočným reklám nazbieralo väčšie množstvo a bola by škoda si ich nepozrieť. Je pravdepodobné, že ak by v televízii chodili práve tieto reklamy, tak by reklamné prestávky zrejme nikomu extrémne neprekážali.  

 

#1 Kráľ vianočnej reklamy: John Lewis 2018 


 

2017

 

 

#2 Aj banka vie správne zahrať na city a dokáže vás prinútiť, aby ste sa zamysleli 

 

 

#3 Jediný darček, ktorý niektorým deťom Ježiško naozaj nedokáže priniesť 

 

 

#4  Moment, kedy vianoce preberie do rúk pani Klausová 


 

#5 Sainsbury’s a pokazené vianoce

 

 

Prečítajte si: Vianočné filmy, ktoré nikdy neomrzia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies