Ronaldo sa vracia do zostavy Realu, nastúpiť môže už proti Espaňolu

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 15:30 • 2 min
Ronaldo sa vracia do zostavy Realu, nastúpiť môže už proti Espaňolu

MADRID - Cristiano Ronaldo sa vracia do zostavy Realu Madrid. Najlepší kanonier španielskej ligy bude trénerovi Carlo Ancellotimu k dispozícii už na najbližšie ligové stretnutie, v ktorom Real hostí Espaňol Barcelona. Informáciu priniesla agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Hviezdny útočník "bieleho baletu" musel 7. mája nútene odstúpiť zo zápasu vo Valladolide, z ktorého si jeho spoluhráči odniesli len bod za remízu 1:1. Svojmu tímu chýbal aj na ihrisku Celty Vigo, kde si Real prehrou 0:2 zmaril akúkoľvek šancu na zisk ligového titulu.
     

Ronaldo nastúpi aj vo finále Ligy majstrov, kde španielsky veľkoklub zabojuje o rekordnú desiatu trofej v najprestížnejšej európskej klubovej súťaži. "Cristiano sa cíti dobre a v sobotu je pripravený nastúpiť," uviedol Ancelotti na tlačovej konferencii.
     

Skúsený taliansky kormidelník vyhlásil, že pre zranenie naďalej nemôže počítať so službami brankára Diega Lopeza, obrancu Pepeho a ani dlhodobo zraneného Jeseho.
     

O držiteľovi španielskeho titulu sa rozhodne na barcelonskom Camp Nou, kde domáci privítajú lídra tabuľky Atletico Madrid. Hosťom stačí na zisk titulu na horúcej pôdy Barcelony remizovať, Katalánci musia naopak zvíťaziť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies