Ronaldo prezidentovi Realu Madrid: Buď pôjde Benítez alebo ja

NETKY.SK • 23 November 2015, 12:32 • 2 min
Ronaldo prezidentovi Realu Madrid: Buď pôjde Benítez alebo ja

MADRID – Katalánsky klub FC Barcelona uštedrila Realu Madrid zdrvujúcu porážku 4-0 na ich vlastnom štadióne a po zápase bolo jasné, že musia prísť zmeny. Správy, ktoré presiakli zo San Bernabeu nie sú nijak prekvapivé.

slovakia

left justify in out

Španielsky denník AS v nedeľu citoval Fox Sports a La Gazzetta dello Sport, ktoré tvrdia, že Cristiano Ronaldo je poriadne nahnevaný a z poníženia Realu Madrid viní jediného muža – trénera Beníteza.

Podľa správ z najmenej dvoch mediálnych zdrojov oslovil Cristiano Ronaldo prezidenta Realu Madrid Florentina Péreza a povedal mu: "Buď pôjde Benítez alebo ja."

Aj keď jeho slová vyznejú nesmierne dramaticky, tak existuje celý rad špekulácií, ktoré sa momentálne objavujú vo všetkých médiách. Podľa denníka Marca, by Benítez mohol opustiť Real už tento týždeň, zatiaľ čo tréner Manchestru United Louis van Gaal verejne prejavil záujem priviesť Ronalda späť na Old Trafford.

 

V posledných týždňoch sa objavili mnohé správy, ktoré hovorili o neexistujúcom vzťahu medzi Ronaldom a Benítezom. Ronaldo mal dokonca Pérezovi povedať, že "Madrid s Benítezom nevyhrá nič." Denník AS tiež tvrdí, že kamera zachytila Ronalda po zdrvujúcej prehre v El Clásicu, ako hovorí Sergiovi Ramosovi, že "Real Madrid hral veľmi zle."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies