Ronaldo doliečuje drobné šrámy, jeho štart proti Realu Sociedad neistý

NETKY.SK • 8 November 2013, 12:51 • 2 min
Ronaldo doliečuje drobné šrámy, jeho štart proti Realu Sociedad neistý

MADRID - Štart futbalového kanoniera Realu Madrid Cristiana Ronalda v sobotňajšom ligovom zápase proti tímu Real Sociedad San Sebastian je neistý. Portugalský legionár totiž vynechal posledné tréningové jednotky pre drobné zranenia, ktoré utrpel vo štvrtkovom zápase Ligy majstrov 2013/2014 proti Juventusu Turín (2:2).

slovakia

left justify in out

Ronaldo dohral v stretnutie v Turíne so zabandážovanými oboma členkami. Vzhľadom na jeho problémy s členkami z minulosti a fakt, že na budúci týždeň hrá dôležitý barážový zápas kvalifikácie MS 2014 proti Švédsku, možno očakávať, že v sobotu na štadióne Santiaga Bernabeua hrať asi nebude.

Tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti však pripravil minimálne dve alternatívy, takže namiesto Ronalda môže hrať v základnej jedenástke Angel de Maria alebo dostane šancu mladý odchovanec madridského futbalu Alvaro Morata.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies