Ronaldinho podpísal do konca roka pre Atletico Mineiro

NETKY.SK • 5 Jún 2012, 06:27 • 2 min
 Ronaldinho podpísal do konca roka pre Atletico Mineiro

Ronaldinho podpísal do konca roka pre Atletico Mineiro - Futbal Bývalý majster sveta a dvojnásobný Hráč roka Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Ronaldinho podpísal v pondelok krátkodobý kontrakt s brazílskym klubom Atletico Mineiro. Len pred štyrmi

slovakia

left justify in out

img

Bývalý majster sveta a dvojnásobný Hráč roka Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Ronaldinho podpísal v pondelok krátkodobý kontrakt s brazílskym klubom Atletico Mineiro.
      Len pred štyrmi dňami pritom opustil predchádzajúceho zamestnávateľa Flamengo, ktorý mu údajne dlhoval 40 miliónov reaisov (15,5 milióna eur) v nevyplatených mzdách a odmenách. S 32-ročnou bývalou hviezdou AC Miláno, či FC Barcelona sa Atletico dohodlo na pôsobení do konca roka a už v stredu môže Ronaldinho absolvovať v novom drese debut proti Bahii. "Nie je to len nejaký hráč, je to Ronaldinho," vyhlásil prezident klubu Alexandre Kalil a pokračoval: "Mám síce povesť šialenca, no nie som až taký blázon, aby som si nechal ujsť šancu podpísať zmluvu s Ronaldinhom."
      V minulej sezóne klub z Belo Horizonte obsadil až 15. miesto a doposiaľ má na konte iba jediný majstrovský titul z roku 1971.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies