Roland Garros: Šampiónka 2010 Schiavoneová neprešla 1. kolom, ešte nekončí

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 18:16 • 2 min
Roland Garros: Šampiónka 2010 Schiavoneová neprešla 1. kolom, ešte nekončí

PARÍŽ - Talianska tenistka Francesca Schiavoneová nenadviaže na parížskom antukovom grandslamovom Roland Garros 2016 na svoj miestny celkový triumf spred šiestich rokov.

slovakia

left justify in out

Vzhľadom na terajšiu výkonnosť a renkingové postavenie niekdajšej štvorky hodnotenia Schiavoneovej (95.) to nie je prekvapenie, skôr naopak. Energická 35-ročná milánska rodáčka prehrala v utorok v 1. kole s domácou Kristinou Mladenovicovou (30.) nasadenou ako dvadsiatou šiestou a mladšou o tucet rokov 2:6, 4:6.

Schiavoneová hrala na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska 16. raz, a to bez prerušenia. Následne poprela oprávnenosť šumov, že možno ohlási koniec kariéry. "Vidíme sa na Wimbledone," napísala na twitteri.

"Dospeli k záverom, ktoré neodrážajú skutočnosť. Keď raz skončím, urobím to na mojej pohovke bez akýchkoľvek ceremónií a sama to oznámim," povedala Schiavoneová na tlačovej besede všetkým zhŕknutým zvedavcom na margo mystifikujúceho twitterového príspevku mediálneho oddelenia turnaja. So smiechom novinárov vyzvala: "Môžete teda vstať a vrátiť sa k inej svojej robote."


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies