Roland Garros: Muguruzová do osemfinále

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 13:09 • 2 min
Roland Garros: Muguruzová do osemfinále

PARÍŽ - Španielska tenistka Garbine Muguruzová-Blancová nasadená ako štvrtá je prvou osemfinalistkou dvojhry žien na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros na antuke v Paríži.

slovakia

left justify in out

Premožiteľka Karolíny Schmiedlovej z 1. kola (3:6, 6:3, 6:3) si v piatok v 3. kole poradila s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou jednoznačne 6:3, 6:0. Medzi najlepšími šestnástimi ju určite bude čakať ruská výzva - úspešná z derby Svetlana Kuznecovová (Rus.-13) - Anastasia Pavľučenkovová (Rus.-24).


"Dnes som zahrala výborne. Veľmi som prahla po triumfe v tomto stretnutí. Som na tomto podujatí mimoriadne motivovaná, milujem ho," vyznala sa pri mikrofóne Marion Bartoliovej ešte na kurte finalistka vlaňajšieho Wimbledonu Muguruzová-Blancová, citoval ju blog turnaja.


Dvadsaťdvaročná venezuelská rodáčka so sídlom vo Švajčiarsku Muguruzová-Blancová bola vo francúzskej metropole vo štvrťfinále v sezónach 2014 a 2015.

Dvojhra žien - 3. kolo:


Garbine Muguruzová-Blancová (Šp.-4) - Yanina Wickmayerová (Belg.) 6:3, 6:0


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies