Bayern údajne oznámil Sadiovi Manemu, že s ním v nadchádzajúcej sezóne nepočíta

NETKY.SK • 13 Júl 2023, 18:30 • 2 min
Bayern údajne oznámil Sadiovi Manemu, že s ním v nadchádzajúcej sezóne nepočíta

MNÍCHOV - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov podľa športového magazínu Kicker oznámil Sadiovi Manemu, že s ním v nadchádzajúcej sezóne nepočíta.

slovakia

left justify in out

Senegalský reprezentant prišiel do tímu vlani v lete za 32 miliónov eur plus bonusy, no nedokázal naplniť očakávania. Mane pritom nedávno uviedol, že plánuje pokračovať v drese Bayernu, s ktorým má zmluvu do roku 2025.

 

"Ak všetko pôjde dobre, vrátim sa k tímu," povedal pre senegalskú televíznu stanicu 2sTV. Tréner Thomas Tuchel ho však údajne nepovažuje za dôležitého hráča. Úradujúci nemecký majster chce peniaze za 31-ročného útočníka použiť na kúpu iných hráčov. 

Mane mal počas štvrťfinále Ligy majstrov 2022/2023 na ihrisku Manchestru City (0:3) konflikt so spoluhráčom Leroyom Sanem. Incident vyvrcholil v šatni, kde sa ofenzívne esá Bayernu do seba opäť pustili. Mane odohral počas sezóny 38 duelov vo všetkých súťažiach, no pre dlhodobé zranenie musel vynechať MS v Katare. Podľa agentúry DPA má ponuky od viacerých klubov zo Saudskej Arábie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR / Marek Nemček Foto: Bundeslinga
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies