Rokovania o súboji Mayweather vs. Pacquiao smerujú k dohode

NETKY.SK • 6 Február 2015, 10:21 • 2 min
Rokovania o súboji Mayweather vs. Pacquiao smerujú k dohode

MIAMI - Rokovania o boxerskom súboji Floyda Mayweathera s Mannym Pacquiaom napredujú, ale k definitíve stále zostáva vyriešiť dva body.

slovakia

left justify in out

Najnovšie sa podarilo dohodnúť na otázkach okolo vysielacích práv, o prenos zo zápasu sa postarajú HBO a Showtime Sports. Vo štvrtok to potvrdil Pacquiaov promotér Bob Arum: "Mali sme štyri problémové záležitosti a dve z nich sme vyriešili. Teraz pracujeme na zostávajúcich dvoch."

 

Výkonný viceprezident Showtime Sports Stephen Espinoza však situáciu nevidí tak ružovo. "Zostáva pár dôležitých detailov zo strany aktérov aj vysielacích spoločnosti. Sme síce optimisti, ale bolo by predčasné hovoriť, že vysielatelia sú v úplnej zhode," uviedol. 

 

Američan Mayweather má zmluvu so Showtime, zatiaľ čo Filipínčan Pacquiao je viazaný s HBO. Obe spoločnosti sa preto musia dohodnúť, ako sa o súboj naplánovaný na 2. mája podelia. 

 

Arum potvrdil súhlas s prerozdelením zisku zo stretnutia v pomere 60:40 v prospech Mayweathera. Očakávaný duel by mohol vygenerovať rekordných 200 miliónov amerických dolárov. Američan by si v tom prípade zarobil 120 miliónov USD. "V detailoch sa ešte ukrývajú všakovaké nástrahy, snažíme sa cez ne dostať," dodal Arum. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies