Rodinná tragédia v Rakúsku: Pri požiari zomreli dve deti a ich starý otec

NETKY.SK • 7 August 2015, 17:27 • 2 min
Rodinná tragédia v Rakúsku: Pri požiari zomreli dve deti a ich starý otec

VIEDEŇ - Dvaja súrodenci vo veku osem a desať rokov, ako aj ich starý otec prišli v noci nadnes o život pri požiari obytného domu v obci Großsteinbach na východe rakúskej spolkovej krajiny Štajersko.

slovakia

left justify in out

Matku detí, ich starú matku a dvojročného brata sa podarilo susedom dostať v poslednej chvíli z domu, záchranou sa ukázal byť rebrík, po ktorom viedla ich cesta k záchrane.
     

Podľa informácií, ktoré priniesla dnes tlačová agentúra APA, je príčina požiaru, ktorý vypukol zrejme v kuchyni objektu, predmetom vyšetrovania.
     

Na likvidácii požiaru, ktorý vypukol v skorých ranných hodinách, sa až do predpoludnia spolupodieľalo viac ako 100 hasičov.
     

Telá obetí, spočiatku nezvestných, mohli hasiči dostať z totálne zničeného objektu až s oneskorením, pretože okamžitý zásah znemožňovalo akútne riziko zrútenia sa strešnej konštrukcie domu.
     

Na mieste nešťastia zasahovali aj pracovníci krízového intervenčného tímu. Tí pomáhali nielen pozostalým, ale aj hasičom, ktorí našli telá obetí a dostali ich napokon z budovy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies