Rodina prijala afganského utečenca.Odvďačil sa im tak, že sexuálne zneužil ich štvorročnú dcérku

NETKY.SK • 22 Január 2018, 06:00 • 2 min
Rodina prijala afganského utečenca.Odvďačil sa im tak, že sexuálne zneužil ich štvorročnú dcérku

V marci roku 2016 si jedna berlínska rodina vzala k sebe vtedy údajne neplnoletého Afgánca Mahdiho A., ktorý do Nemecka dorazil ako nesprevádzané dieťa. Údajne 13-ročný Mahdi sa im odvďačil tak, že sexuálne zneužil ich štvorročnú dcérku.

slovakia

left justify in out

Podľa správy v denníku Bild došlo k činu 25. júla 2017. Počas lekárskej prehliadky, ktorú dievčatko podstúpilo, sa objavilo "naliehavé podozrenie zo sexuálneho zneužitia".

 

Kriminálna polícia začala vyšetrovanie, ktoré sa však dostalo na mŕtvy bod kvôli veku podozrivého. Ten totiž oznámil, že v čase príchodu do Nemecka mal 13 rokov. Kriminálna polícia o tom pochybovala a požadovala vekový test, pretože v Nemecku sú ľudia trestne stíhaní od 14 rokov. Žalobca však žiadosť kriminálky bez vysvetlenia zamietol a vyšetrovanie v decembri zastavil.

 

Podľa serveru Stredoevropan.cz Afgánec vďaka otvoreným hraniciam medzitým utiekol do Švédska, kde žije pod novou identitou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies