Rocková festivalová prehliadka sa rozbieha aj v dolnorakúskom St. Pöltene

NETKY.SK • 19 August 2011, 12:45 • 2 min
Rocková festivalová prehliadka sa rozbieha aj v dolnorakúskom St. Pöltene

Rocková festivalová prehliadka sa rozbieha aj v dolnorakúskom St. Pöltene

slovakia

left justify in out

img

Za krásneho slnečného počasia sa včera popoludní začal trojdňový festival rockovej hudby Frequency 2011  v dolnorakúskom St.Pöltene.
      Do festivalového areálu neprišlo hneď v úvode prehliadky mnoho divákov, hlavné ťaháky festivalu však vystúpia až v jeho ďalšom priebehu.
      O slabšiu návštevu v úvode sa výrazne pričinilo zrejme aj páliace slniečko, pred ktorým sa i včasní návštevníci snažili ukryť v tieni alebo pri stánkoch poskytujúcich možnosť osvieženia v podobe chladených nápojov.
      Pripravení sú už spolupracovníci rakúskeho Červeného kríža, ktorí rátajú so zvýšeným výskytom kolapsov srdcovo-cievnej sústavy.
      Festival v St. Pöltene ponúka do soboty na šiestich scénach celý rad vystúpení známych i menej známych formácií, ako aj sólových umelcov.
      Dnes bude jedným z ťahákov s určitosťou skupina Kaiser Chiefs, vystúpia aj Interpol, Seed alebo The Kooks, z piatkového programu lákajú hlavne koncerty formácií Kasabian a Apocalyptica, kým v sobotu vyvrcholí festival vystúpeniami skupín Rise Against, Foo Fighters a The Chemical Brothers.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies