Rocker Alice Cooper verí v existenciu mimozemšťanov, zaraďuje medzi nich Beatles i Dalího

NETKY.SK • 18 September 2015, 09:32 • 2 min
Rocker Alice Cooper verí v existenciu mimozemšťanov, zaraďuje medzi nich Beatles i Dalího

LONDÝN - Americký rocker Alice Cooper verí podľa vlastných slov v existenciu mimozemšťanov - ba čo viac, za mimozemšťanov považuje aj španielskeho maliara, sochára a scénografa Salvadora Dalího, amerického golfového šampióna Tigera Woodsa alebo členov britskej kultovej skupiny The Beatles.

slovakia

left justify in out

Ako povedal rocker pre britský denník The Guardian, je si dosť istý, že mimozemšťania skutočne existujú - a sú medzi nami. Sú to vždy tí najlepší, poznamenal.

 

Na ilustráciu svojich slov si Cooper zaspomínal na stretnutie s majstrom Salvadorom Dalím, s ktorým sa zoznámil v 70. rokoch minulého storočia a ktorého označil za tak bizarnú osobnosť, že to bolo takmer neuveriteľné.

 

"Keď sa Tiger Woods nachádzal na vrchole svojho kumštu, myslel som si, že povie: 'Pozrite sa, takto vyzeráme my z inej planéty'," povedal Cooper.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies