Róbert Pich chce viac hrávať: Čakám, čo povie tréner

NETKY.SK • 26 Január 2016, 14:40 • 2 min
Róbert Pich chce viac hrávať: Čakám, čo povie tréner

KAISERSLAUTERN - Slovenský futbalista v službách nemeckého druholigového klubu 1. FC Kaiserslautern Róbert Pich verí, že v jarnej časti II. bundesligy 2015/2016 bude súčasťou zostavy "čertov z Betzenbergu" častejšie ako na jeseň.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák zo Svidníka v závere augusta minulého roka prestúpil do Kaiserslauternu z poľského Slasku Vroclav, s nemeckým tímom podpísal trojročný kontrakt. Niekdajší hráč Žiliny či Banskej Bystrice prišiel do nemeckého mužstva v čase, keď bol trénerom Kosta Runjaič. Toho neskôr pre neuspokojivé výsledky vystriedal Konrad Fünfstück, ktorý Pichovi nedával dostatok príležitostí. Slovenský futbalista odohral na jeseň za Kaiserslautern v II. bundeslige iba štyri zápasy.

 

"V pondelok sme sa vrátili zo sústredenia v Španielsku a o dva týždne sa nám začína liga. Samozrejme, chcel by som hrávať. Čakám, čo na to povie tréner. Ak sa vyjadrí, že chce, aby som zostal, tak nebudem nikam odchádzať," vyhlásil Pich v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Poľské médiá začiatkom januára informovali o tom, že šikovný krídelník by v aktuálnom transferovom období mohol zamieriť na hosťovanie späť do Slasku Vroclav. Przeglad Sportowy pripomenul, že Pichov návrat do Poľska by rozhodne nebol krokom späť. Začal by pravidelne hrávať a teoreticky by sa mohol dostať do konečnej nominácie Slovenska na ME vo Francúzsku.

 

"V jednej sezóne nemôžem hrať za tri rozličné kluby, preto v prípade odchodu z Kaiserslauternu by jediná možnosť bola vrátiť sa na hosťovanie do Slasku Vroclav," objasnil Slovák, ktorý priznal, že sa v Kaiserslauterne už medzičasom stihol udomácniť. "Zo začiatku to bolo dosť komplikované, hlavne všetko zariadiť, ale teraz sa tu už cítim dobre. Najlepšie vychádzam, pochopiteľne, s Poliakmi, predovšetkým s Mateuszom Klichom. S ním trávim mimo ihriska najviac voľného času," skonštatoval na záver pre agentúru SITA Róbert Pich.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies