Robert Pattinson randí s umelkyňou Nettie Wakefield

NETKY.SK • 6 Január 2014, 19:35 • 2 min
Robert Pattinson randí s umelkyňou Nettie Wakefield

BRATISLAVA - Dvadsaťsedemročného herca pritom ešte donedávna médiá spájali s dcérou Seana Penna Dylan.

slovakia

left justify in out

Britský herec Robert Pattinson sa niekoľko krát ukázal na verejnosti s umelkyňou Nettie Wakefield. Dvojicu spolu prichytili počas sviatkov pri návšteve niekoľkých londýnskych podnikov. "Správali sa k sebe prítulne. Snažili sa krotiť, ale Rob sa hral Nettie s vlasmi a vyprovokoval ju tým k milej šarvátke. Napokon sa chichotali ako tínedžeri," prezradil svedok situácie pre denník The Sun. Dvadsaťsedemročného Pattinsona, ktorý sa v máji 2013 po troch rokoch rozišiel s Kristen Stewart, pritom ešte prednedávnom spájali médiá s dcérou Seana Penna Dylan.

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005). Skutočne sa však preslávil až o tri roky neskôr, keď stvárnil upíra Edwarda Cullena v prvej zo série snímok ságy Twilight. Zahral si aj v ostatných štyroch častiach, pričom posledná z nich s názvom Twilight sága: Úsvit - 2. časť mala v slovenských kinách premiéru v novembri 2012. Diváci a diváčky ho môžu poznať aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony (2011), Miláčik (2012) alebo Cosmopolis (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies