Róbert Mak: Olympiakos bol v zápase o niečo lepší

NETKY.SK • 9 Február 2015, 16:21 • 2 min
Róbert Mak: Olympiakos bol v zápase o niečo lepší

ATÉNY - Futbalisti klubu PAOK Solún v domácom prostredí hrali nerozhodne s Olympiakosom Pireus 0:0 v nedeľňajšom šlágri 23. kola najvyššej gréckej súťaže.

slovakia

left justify in out

"Na štadióne bola neuveriteľná atmosféra. Už hodinu pred začiatkom zápasu bolo vypredané, nechýbala ani pyrotechnická šou, niečo fantastické. Jednoducho veľký zážitok," uviedol na svojej oficiálnej internetovej stránke slovenský reprezentant Róbert Mak, ktorý odohral za PAOK celé stretnutie a v 59. min dostal žltú kartu.

 

"V prvom polčase to bolo opatrné, po zmene strán videli diváci otvorenejší futbal. Šance mali obidve mužstvá. Musím však priznať, že Olympiakos bol v dueli o niečo lepší," skonštatoval ďalej 23-ročný slovenský krídelník a pokračoval: "Na našom súperovi bolo vidieť, že po výmene trénera je vo veľkej pohode, ťahá sériu úspešných zápasov." 

 

PAOK Solún získal v ostatných troch dueloch najvyššej súťaže iba jediný bod. Po víkende klesol v tabuľke gréckej Super League na tretie miesto so 47 bodmi, na druhý v klasifikácii Panathinaikos Atény má dvojbodový odstup, za lídrom Olympiakosom Pireus zaostáva o 8 bodov. "Trápime sa, chýba nám ľahkosť, nevieme sa nakopnúť. Musíme sa čím skôr vrátiť na víťaznú vlnu," dodal na svojom webe Róbert Mak. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies