Rusi neuvidia ani blížiacu sa WrestleManiu, WWE v krajine zablokovala svoju streamovaciu službu

NETKY.SK • 6 Marec 2022, 14:39 • 2 min
Rusi neuvidia ani blížiacu sa WrestleManiu, WWE v krajine zablokovala svoju streamovaciu službu

Najväčšia wrestlingová organizácia sveta zablokovala v Rusku svoju streamovaciu službu WWE Network a zrušila vysielaciu zmluvu so stanicou Match TV. Spoločnosť Vincea McMahona tak urobila v reakcii na ruskú inváziu na Ukrajine a pridala sa k ďalším svetoznámym značkám.

slovakia

left justify in out

Ruskí fanúšikovia športovej zábavy tak od minulého týždňa prišli o programy RAW, SmackDown a NXT, ktoré sa na Match TV vysielali pravidelne každý týždeň. Obe strany podpísali zmluvu na začiatku roku 2020.

 

 

Organizácia sa navyše rozhodla v Rusku zastaviť poskytovanie služby WWE Network, ktorá má viac ako 2 milióny odberateľov a WWE prostredníctvom tejto streamovacej platformy vysiela živé prenosy zo svojich platených akcií len za 10 eur mesačne. Zaujímavosťou je, že šampiónom divízie NXT UK so sídlom v Anglicku je ruský wrestler Iľja Dragunov, rodičia ktorého emigrovali do Nemecka za lepším životom. V tom čase mal len päť rokov.

 

 

WWE sa teda pripojila k značkám ako Apple, Nike, Coca-Cola či Danone, ktoré sa sťahujú z ruského trhu. Rusi tak neuvidia ani 38. edíciu WrestleManie, ktorá bude tento rok opäť rozdelená na dva večery a uskutoční sa 2. a 3. apríla. V hlavnom ťaháku prvej show sa predstaví niekdajšia šampiónka UFC Ronda Rousey, ktorá zabojuje o SmackDown Women’s Championship proti držiteľke titulu Charlotte Flair, dcére rekordmana v počte získaných svetových titulov Ric Flaira.

 

 

Veľkolepý zápas na nás čaká v main evente druhej noci WrestleManie. WWE šampión Brock Lesnar a Universal šampión Roman Reigns sa stretnú v tzv. unifikačnom zápase. Víťaz duelu sa stane jediným svetovým šampiónom v organizácii a očakáva sa, že ak Reigns potvrdí svoju takmer dvojročnú dominanciu, budúci rok na neho bude čakať výzva v podobe Dwaynea „The Rocka“ Johnsona, s ktorým ho spája aj príbuzenský vzťah.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies