Rio Ferdinand v drese Man Utd aj budúcu sezónu

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 16:39 • 2 min
Rio Ferdinand v drese Man Utd aj budúcu sezónu

LONDÝN - Futbalový obranca Rio Ferdinand predĺžil o rok kontrakt s Manchestrom United. Vo štvrtok to potvrdilo vedenie anglického majstra.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný stopér prišiel na Old Trafford v roku 2002. Minulý týždeň oznámil svoj odchod z reprezentačnej scény. Rio Ferdinand sa teraz sústredí len na výkony v drese svojho klubového zamestnávateľa, ktorého tím po Alexovi Fergusonovi trénersky preberá David Moyes. Za "Albión" absolvoval úctyhodných 81 duelov a hral na troch majstrovstvách sveta. Rio Ferdinand nastúpil naposledy za rodnú krajinu v júni 2011 proti Švajčiarsku. Svojho času sa stal najmladším obrancom, ktorý si obliekol reprezentačný dres. Pri svojom debute v medzištátnom prípravnom stretnutí s Kamerunom v roku 1997 mal len niečo vyše 19 rokov.

Na spoluprácu s Moyesom sa veľmi teší. "Som hrdý, že som predĺžil zmluvu o ďalší rok. Bude to nová výzva a už sa teším na prácu pod vedením nového trénera. Kto by nechcel hrať každý týždeň pred 75-tisíc nadšenými fanúšikmi? Mám za sebou nezabudnuteľnú cestu a som rád, že bude pokračovať. Sústredím sa len na klubovú kariéru. Manchester United je skvelý tím a vstupujeme do novej éry klubu," povedal Rio Ferdinand, ktorý v drese "červených diablov" nastúpil na 432 stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies