Košeľa opäť na výslní. Ako ju nosiť, aby ste boli štýlová?

NETKY.SK • 10 Október 2022, 14:18 • 2 min
Košeľa opäť na výslní. Ako ju nosiť, aby ste boli štýlová?

BRATISLAVA - Biela košeľa je klasikou, ktorá by nemala chýbať v dámskom ani pánskom šatníku. Mnohí sa jej však vyhýbajú alebo ju nosia len jedným spôsobom. Existuje pri tom nekonečne možností, ako obyčajnú košeľu zakomponovať do outfitu, aby nepôsobila fádne.

slovakia

left justify in out

Dámska košeľa by mala byť súčasťou každého šatníka. To ale neznamená, že to musí byť len klasická biela. Už pri výbere sa zamyslite sami nad sebou, nad svojím štýlom a tým, čo je preň typické. Pokojne si vyberte košeľu so šialeným vzorom, v krikľavých farbách alebo so zaujímavým strihom. Jednoducho, neobmedzujte sa na žiadne pravidlá, že klasika je len biela.

 

Oversized košeľa do práce aj na pláž

V poslednej dobe sú obľúbené veľké košele, ktoré si len jednoducho prehodíte cez seba namiesto ľahkého kardiganu. Tento štýl má v obľube aj Kendall Jenner alebo Jessica Alba. Košeľu nechajte rozopnutú a vrstvite ju na obyčajné tričko. Skvelo bude vyzerať s bralettom, mini šatami alebo plavkami. Ak sa rozhodnete ísť do tohto štýlu, skúste pohľadať košeľu v pánskej sekcii. A nebojte sa, tento štýl využijete aj do práce, stačí, keď šortky vymeníte za dlhé nohavice.

 

Košeľa ako šaty do tepla aj zimy

Veľká oversized košeľa bude skvelo fungovať aj ako šaty. Stačí ju prepásať opaskom. Len dbajte na to, aby bola košeľa dostatočne dlhá. V chladnejšie dni navrstvite na košeľu dlhší sveter, vyhrňte rukávy tak, aby z nich trčali rukávy košele a nechajte vykúkať aj spodok košele. Nakoniec už stačí obliecť si pančušky a čižmy nad kolená, ktoré sú tento rok veľkým trendom. A ak by vám bola stále zima, prehoďte si na seba oversized kabát.

 

Košeľa s pletenou vestou do chladného počasia

Košeľa je ideálny kúsok na vrstvenie. A jeseň k tomu priam láka. Skombinujte košeľu s pletenou vestou. Ak túžite po uvoľnenom looku, zvoľte oblečenie o číslo či dve väčšie. Pre zvýraznenie postavy vyskúšajte na košeľu navrstviť kostýmovú vestičku, ktorá je viac na telo. Správny strih vesty navyše krásne zvýrazní postavu.

 

Košeľový komplet pre nerozhodných

Ak už naozaj netušíte, ako a s čím košeľu kombinovať, siahnite po košeľovom komplete. Napríklad z mušelínu alebo ľanu. Košeľa a šortky či voľné nohavice v rovnakom štýle sú jednoduché na kombinovanie. Jediné, čo budete potrebovať vybrať je top. Ale odvážnejšie môžu ísť len tak so zaujímavou podprsenkou alebo využiť bralett, aby nič náhodou nevykuklo von. S tričkom nechajte košeľu rozopnutú, s podprsenkou gombíky zapnite tak, aby veľmi rafinovane bolo vidno len okraje podprsenky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viky Kriskova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies