Ricky Martin si zahrá v antológii American Crime Story

NETKY.SK • 8 Apríl 2017, 18:13 • 2 min
Ricky Martin si zahrá v antológii American Crime Story

BRATISLAVA - Portorický spevák Ricky Martin sa predstaví v tretej sezóne antológie American Crime Story (2016). Seriál podľa skutočných udalostí sa každú sezónu zameriava na jeden prípad.

slovakia

left justify in out

Prvá séria sledovala proces s O.J. Simpsonom, druhá sa zameria na následky hurikánu Katrina v roku 2005 a tretia sa bude venovať vražde módneho návrhára Gianniho Versaceho v roku 1997. Štyridsaťpäťročný rodák zo San Juan stvárni Antonia D'Amica, jeho dlhoročného partnera. 

Okrem neho sa v tretej sezóne antológie predstavia aj Penélope Cruz, Darren Criss či Edgar Ramirez. Tretia séria American Crime Story s pracovným podtitulom Versace vznikne podľa knihy Vulgar Favors: Andrew Cunanan, Gianni Versace, and the Largest Failed Manhunt in U.S. History (2000) investigatívnej novinárky Maureen Orth. Nakrúcať ju začnú budúci mesiac v Los Angeles a Miami, pričom na televízne obrazovky by sa mala dostať na budúci rok, krátko po odvysielaní druhej sezóny s pracovným podtitulom Katrina o rovnomennom hurikáne a jeho dôsledkoch v New Orleans. Tvorcovia okrem toho pripravujú už aj štvrtú sériu, ktorá sa bude venovať sexuálnemu škandálu bývalého amerického prezidenta Billa Clintona.

Enrique "Ricky" Martín Morales začal kariéru už ako dvanásťročný, keď sa stal členom chlapčenskej skupiny Menudo. Jeho eponymná debutová sólovka vyšla v roku 1991 a postupne na ňu nadviazal aj ďalšími deviatimi štúdiovkami - Me Amarás (1993), A Medio Vivir (1995), Vuelve (1998), Ricky Martin (1999), Sound Loaded (2000), Almas del Silencio (2003), Life (2005), Música + Alma + Sexo (2011) a A Quien Quiera Escuchar (2015). Podarilo sa mu získať viac než 150 cien vrátane jednej Grammy či troch Billboard Music Awards. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies