Rick Ross zverejnil klip ku skladbe My Hittas

NETKY.SK • 31 December 2013, 12:52 • 2 min
Rick Ross zverejnil klip ku skladbe My Hittas

USA - Tridsaťsedemročný rapper sa vo videu vozí na luxusnom aute s kolegom Young Breedom, ktorý v pesničke hosťuje.

slovakia

left justify in out

Americký rapper Rick Ross zverejnil videoklip k remixu skladby My Hitta, ktorú pôvodne nahral jeho kolega YG. Tridsaťsedemročný Ross na vlastnej verzii pesničky s jemne pozmeneným názvom My Hittas spolupracoval s ďalším kolegom Young Breedom. Ten sa objavil aj v samotnom zhruba tri a pol minútovom videu, v ktorom sa dvojica vozí na luxusnom aute a už tradične sa snaží poukázať na svoje bohatstvo.

Okrem nakrúcania nových videoklipov sa Ross momentálne venuje aj prípravám na odkladané vydanie albumu Mastermind, ktorý sa mal pôvodne dostať do predaja už 17. decembra. Rapper zo štúdiovky už ponúkol fanúšikom skladbu The Devil Is a Lie, v ktorej hosťuje Jay Z. 

Rick Ross, vlastným menom William Leonard Roberts II., sa narodil v Mississippi, no vyrastal na Floride. V roku 2006 debutoval albumom Port Of Miami. Nasledovali nahrávky Trilla (2008), Deeper Than Rap (2009), Teflon Don (2010) a God Forgives, I Don't (2012). So všetkými albumami s výnimkou Teflon Don sa mu podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200. Je tiež zakladateľom labelu Maybach Music Group, s ktorým vydal tri kompilácie - Self Made Vol. 1 (2011), Self Made Vol. 2 (2012) a Self Made Vol. 3 (2013). Okrem toho má ako člen skupiny Triple C's na konte aj album Custom Cars & Cycles (2009). V tomto roku sa ako herec objavil v seriáli Mesto divov (2012 - 2013). 

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies