Richard Sulík o Žilinkovi: „Bohužiaľ, teraz nazbieral už niekoľko pofidérnych káuz."

NETKY.SK • 20 Február 2022, 15:54 • 2 min
Richard Sulík o Žilinkovi: „Bohužiaľ, teraz nazbieral už niekoľko pofidérnych káuz."

BRATISLAVA - Peter Pellegrini uviedol počas nedeľnej diskusnej relácie TV Markíza Na telo, že Maroš Žilinka nemal zatiaľ žiadnu kauzu a svoju robotu si robí poriadne. Richard Sulík s ním však nesúhlasí.

slovakia

left justify in out

Sulík priznal, že pred voľbou nového generálneho prokurátora sa na jeseň 2020 postavil za Žilinku. „Hovoril som, že ten človek nemá za 30 rokov jednu pofidérnu kauzu. Bohužiaľ, teraz nazbieral už niekoľko pofidérnych káuz," povedal Sulík.

 

img

 

 Expremiér Pellegrini vyhlásil, že Žilinka nemá za sebou zatiaľ žiadnu kauzu. „Všetko sú to len vymyslené veci. Robí si svoju robotu poriadne," zdôraznil.

 

img

 

Prípadné personálne zmeny na čele štátnych inštitúcií by sa nemali podľa Sulíka dosahovať zmenou zákonov. „Mali by sme byť opatrní s účelovými legislatívnymi zmenami. Keď chceme docieliť personálnu zmenu, tak riešme personálnu zmenu a nechoďme zmeniť celý zákon," podotkol. Pellegrini by to považoval za hlúpy útok na generálneho prokurátora, ktorý poukazuje aj na prešľapy koalície. Sulík počas relácie zopakoval, že ak Sme rodina naďalej nebude podporovať zásadné reformy, je na ich zvážení, či zotrvajú v koalícii.

 

Prečítajte si: Generálny prokurátor Žilinka odkazuje: „Neuhnem ani o milimeter!"

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies