Richard Lásik v hľadáčiku Fiorentiny

NETKY.SK • 27 Máj 2013, 15:36 • 2 min
Richard Lásik v hľadáčiku Fiorentiny

FLORENCIA - Zástupcovia ACF Fiorentina pozorne sledujú výkony slovenského futbalistu Richarda Lásika z Brescie.

slovakia

left justify in out

Pozorovatelia "fialiek" nechýbali ani na minulotýždňovom prvom semifinálovom stretnutí play-off o účasť v najvyššej talianskej futbalovej súťaži Serie A proti Livornu. Tréner Fiorentiny Vincenzo Montella sa už dávnejšie vyjadril, že by rád 20-ročného bývalého člena Venglošovej futbalovej akadémie získal do svojho tímu. Podľa webu Calcio Mercato už predstavitelia Fiorentiny hovorili s kolegami z Brescie o prípadnom Lásikovom prestupe.

Lásik, ktorý má na svojom konte už dva reprezentačné štarty za A-tím Slovenska, prišiel do Brescie v roku 2007. Najskôr hrával v mládežníckych tímoch klubu z Lombardie. V sezóne 2011/12 sa stal súčasťou A-mužstva, vedenie klubu sa však rozhodlo uvoľniť ho na polročné hosťovanie do Ružomberka. Po návrate nastúpil za Bresciu v Serie B na 31 stretnutí, v ktorých strelil jeden gól.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies