Ricardo Sánchez novým trénerom Daniely Hantuchovej

NETKY.SK • 29 November 2013, 15:20 • 2 min
Ricardo Sánchez novým trénerom Daniely Hantuchovej

BRATISLAVA - Španiel Ricardo Sánchez sa stal novým trénerom slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej. Tridsaťročná popradská rodáčka to v piatok oznámila prostredníctvom svojej prezentácie na Facebooku.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi šťastná, že sme spolu začali pracovať. Poznáme sa už roky, takže zmenu vnímam ako veľmi prirodzenú. Teším sa na všetku tvrdú robotu a som nadšená z tej týždňovej, ktorú už máme v Španielsku za sebou," skonštatovala niekdajšia päťka oboch svetových rebríčkov Hantuchová (teraz 33. v singlovom renkingu), ktorá sa budúcu stredu 4. decembra predstaví na bratislavskom exhibičnom podujatí Tennis Classic v Aegon aréne NTC spolu so Švajčiarkou s košickým rodiskom Martinou Hingisovou a Francúzmi Jo-Wilfriedom Tsongom a Gaelom Monfilsom. 

Držiteľka 6 singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne Hantuchová v septembri počas newyorských grandslamových US Open, na ktorých sa prebojovala do štvrťfinále, oznámila ukončenie svojej kooperácie s Eduardom Nicolásom. Na sklonku sezóny jej dočasne vypomáhal Vladimír Pláteník. 

Sánchez v minulosti viedol napríklad Čiľana Nicolása Massúho, Kolumbijčanku Fabiolu Zuluagovú, Srbku Jelenu Jankovičovú, Dánku Caroline Wozniacku, Rusku Naďu Petrovovú, Nemku Sabine Lisickú či krajana Fernanda Verdasca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies