Ribéry by privítal predĺženie zmluvy s Bayernom

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 12:40 • 2 min
Ribéry by privítal predĺženie zmluvy s Bayernom

BERLÍN - Franck Ribéry by sa nebránil predĺženiu zmluvy s Bayernom Mníchov aj na obdobie po roku 2015, čo je termín, do ktorého je momentálne viazaný s finalistom futbalovej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

V Mníchove krídelník pôsobí už šesť rokov. Od júla 2007, keď prestúpil z Olympique Marseille, strelil v 154 ligových zápasoch 51 gólov, na ďalších 74 prihral a patrí k miláčikom obecenstva v Allianz Arene. V tejto sezóne mal leví podiel na zisku 23. bundesligového titulu Bayernu aj na postupe do finále Ligy majstrov proti Dortmundu.

"Veľmi rád by som pokračoval. Som tu šťastný. Keby sa naskytla možnosť predĺžiť zmluvu, prečo nie?" povedal 30-ročný francúzsky reprezentant, ktorý vraj zarába 10 miliónov eur ročne. Športový riaditeľ Bayernu Matthias Sammer minulý týždeň prezradil, že s Ribérym chce podpísať nový dlhodobý kontrakt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies