Reprezentácia už aj so Slovanistami a Tatarom, šampionát bez Ružičku

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 06:51 • 2 min
Reprezentácia už aj so Slovanistami a Tatarom, šampionát bez Ružičku

Reprezentácia už aj so Slovanistami a Tatarom, šampionát bez Ružičku - Hokej Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek privítal v utorok už aj majstrov Miroslava Šatana a Libora Hudáčka zo Slovana Bratislava a Tomáša Tatar, ktorý priletel

slovakia

left justify in out

img

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek privítal v utorok už aj majstrov Miroslava Šatana a Libora Hudáčka zo Slovana Bratislava a Tomáša Tatar, ktorý priletel zo zámoria. Naopak, realizačný tím sa rozlúčil s útočníkom moskovského Spartaka Štefanom Ružičkom, ktorý na svetový šampionát do Fínska a Švédska nepocestuje.
      Kým Hudáček zarezával už na predpoludňajšom tréningu, Šatan a trojica Košičanov Michel Miklík, Marcel Haščák a Vladimír Dravecký ešte trénovali individuálne pod dohľadom kondičného trénera Romana Švantnera. "Prišiel som sa vypotiť. Keďže pred koncom finálovej série sa objavili informácie, koho plánuje tréner Vůjtek zavolať do záverečnej prípravy, o to viac ma pozvánka do reprezentácie potešila. Rád zabojujem o miesto v záverečnej nominácii pre majstrovstvá sveta," uviedol pre szlh.sk strelec víťazného gólu v predĺžení siedmeho zápasu finále play off slovenskej extraligy.
      Na podvečernom tréningu už figurovali všetci hráči aj s Tatarom a dvojicou obrancov Tomášom Starostom a Ivanom Barankom, ktorých v predchádzajúcich dňoch trápili menšie zdravotné problémy. Vůjtek s asistentom Jergušom Bačom tak mali k dispozícii takmer tri desiatky hokejistov, z toho šestnásť útočníkov.

      Nominácia SR na turnaj Škoda Cup:
      Brankári - Peter Hamerlík (HC Oceláři Třinec, ČR), Július Hudáček (Södertälje SK, Švéd.), Ján Laco (Lev Poprad, SR/KHL)
      Obrancovia - Ivan Baranka (Spartak Moskva, Rus./KHL), Milan Hruška (Kometa Brno/ČR), Vladimír Mihálik (HC Timra, Švéd.), Peter Mikuš (HC Mountfield České Budějovice, ČR), Richard Stehlík (Atlant Mytišči, Rus./KHL), Michal Sersen (HC Sparta Praha, ČR), Tomáš Starosta (Jugra Chanty-Mansijsk, Rus./KHL), René Vydarený (HC České Budějovice, ČR), Kristián Kudroč (Ässät Pori, Fín.), Andrej Sekera (Buffalo Sabres/NHL)
      Útočníci - Milan Bartovič (Bílí Tygři Liberec, ČR), Mario Bližňák (HC Sparta Praha, ČR), Martin Cibák (Neftechimik Nižnekamsk, Rus./KHL), Marcel Hossa (Dinamo Riga, Lot./KHL), Marek Hovorka (Rytíři Kladno, ČR), Milan Kytnár (HPK Hämeenlinna, Fín.), Juraj Mikúš (TPS Turku, Fín.), Michel Miklík, Vladimír Dravecký, Marcel Haščák (všetci HC Košice), Tomáš Surový (CSKA Moskva, Rus./KHL), Rastislav Špirko (Lev Poprad, SR/KHL), Branko Radivojevič (Atlant Mytišči, Rus./KHL), Libor Hudáček, Miroslav Šatan (obaja HC Slovan Bratislava), Tomáš Tatar (Grand Rapids Griffins/AHL)
      Realizačný tím - Otto Sýkora (generálny manažér),  Vladimir Vůjtek (tréner), Jerguš Bača (asistent trénera), Igor Andrejkovič (video tréner), Jozef Kubašovský (lekár), Roman Švantner (kondičný tréner), Branislav Prokop (fyzioterapeut), Michal Malina (masér), Samuel Petráš (výstrojový manažér).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies