Za jazdu taxíkom zaplatil menej a následne napadol taxikára!

NETKY.SK • 28 Júl 2021, 13:25 • 2 min
Za jazdu taxíkom zaplatil menej a následne napadol taxikára!

BRATISLAVA - Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková, vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči 27-ročnému Viktorovi V. z Bratislavy pre trestný čin výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci.

slovakia

left justify in out

Chcel platiť o 10 eur menej

Incident sa odohral v utorok 27. júla približne o 6:20 v Starom Meste. Taxikár odviezol zákazníka na Landererovu ulicu, kde si od neho vypýtal 17 eur za jazdu. Obvinený však so sumou nesúhlasil a uviedol, že zaplatí len sedem eur. Následne sa snažil z vozidla utiecť, v čom mu chcel taxikár zabrániť.

 

img

 

"Obvinený pristúpil k taxíku a cez pootvorené okno viackrát udrel taxikára do tváre a ramena," uviedla polícia. Napadnutý taxikár sa snažil z auta vystúpiť, obvinený mu v tom však kopnutím do dverí zabránil a utiekol. Taxikárovi spôsobil na vozidle Dacia Logan škodu vo výške 1 000 eur.

 


Obvinený skončil v rukách polície. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Za takéto konanie mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.
 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies