REPORTÁŽ Tomi Kid Kovács zasadil lockdownu definitívne K. O.!

NETKY.SK • 14 Marec 2022, 10:18 • 2 min
REPORTÁŽ Tomi Kid Kovács zasadil lockdownu definitívne K. O.!

Cez víkend sa konalo niekoľko podujatí v MMA, thajskom boxe a v boxe. My sme sa vybrali na galavečer do Galanty, ktorý mal niekoľko milých bonusov.

slovakia

left justify in out

 

 

Ľudia z okolia Galanty boli na Tomiho galavečery boxu zvyknutí, dva roky si ich však kvôli protipandemickým opatreniam nemohli užiť. To je už, našťastie, minulosť.

 

„Tento turnaj som plánoval od decembra a nazval som ho Lockdown Knockdown s tým, že lockdownu už stačilo, že mu konečne dáme K. O., pretože už naozaj stačilo a treba začať poriadne žiť,“ vysvetlil Netkám po turnaji adekvátne unavený.   

img

 

V spomínanom decembri k nemu navrhol aj plagát – v popredí so zbombardovaným mestom, za ktorým vychádza slnko ako nádej lepších časov.

 

„Vtedy som nevedel, že príde ešte niečo horšie ako pandémia, a to vojna.“

 

Preto spojil Lockdown Knockdown s charitou. Ako je známe, Tomi sa už počas prvého týždňa vojny medzi Ruskom a Ukrajinou  výrazne angažoval v pomoci ukrajinským utečencom priamo na hranicicah a k dnešnému dňu ich u seba ubytoval 18. Štrnásti z nich si tento galavečer užili osobne. 

 

img

 

Súvisiaci článok: REPORTÁŽ Tomi Kid Kovács pomáha ukrajinským utečencom. V priebehu 7 dní bol na hranici dvakrát a zatiaľ doviezol 18 ton pomoci!

 

Na galantskom galavečere sa predstavili od malých detičiek, ktorým siahali boxerské rukavice pomaly pod pazuchu, školáci aj známe tváre ako Viliam Tankó či Andrej Csemez.  Medzi nimi aj Tomiho desaťročný syn Kristián.

 

img

 

Aké to je byť otcom a trénerom v jednej osobe a či sa mal Kristián doma po prehre pripraviť na otcove trénerské výčitky, sa dozviete v našom videu.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies