REPORTÁŽ: Raper Ego pózoval v originálnom obleku a prezradil detaily o novom albume Egotron!

NETKY.SK • 10 Október 2020, 13:46 • 2 min
REPORTÁŽ: Raper Ego pózoval v originálnom obleku a prezradil detaily o  novom albume Egotron!

Raper Ego sa nezdá. Len nedávno predvádzal modely na módnej show a tentokrát bol zasa súčasťou unikátnej inštalácie. Na pestrom evente sa predviedol v originálnom obleku, ktorý mu pri tejto príležitosti nasprejoval známy streetartový umelec Daor. V exkluzívnom rozhovore nám Ego prezradil kde čerpá inšpiráciu a ďalšie detaily o novom albume Egotron!

slovakia

left justify in out

 

Umelecká inštalácia v ateliéri v bratislavskom Jumpcat Studio bola jedinečným spojením minimálneho a maximálneho. V netradičnom prevedení sa ako živé sochy predviedli modeli a krásne modelky, finalistky súťaže Miss Horehronie 2020. Súčasťou unikátnej umeleckej inštalácie bol aj raper Ego.

 

"Som veľmi rád, že môžem byť súčasťou tohto projektu. Pretože je to súčasťou graffiti, ktorý je súčasťou hiphopu, ktorý robím..." konštatoval Ego.

 

img

 

Jeden z najaktívnejších slovenských interpretov je známy tým, že sa snaží rap ako žáner posúvať dopredu. Nedávno vydal druhý sólový album, ktorý nesie názov Egotron a obsahuje 20 skladieb.

 

"Názov Egotron signalizuje, že makám ako robot, hlavne na hudbe. Aj keď to má aj ďalšie významy, hudba je najdôležitejšia. Pri tvorbe ma inšpiruje život, my raperi sme viazaní tým, čo žijeme, aby sme o tom aj rapovali. Album vznikal asi pol roka. Keď prišla prvá vlna covidu, tak som to začal robiť, aby som nezaspal na vavrínoch. Práve v tej dobe karantény začali vznikať prvé veci a v lete som to  dorazil," prezradil Ego.

 

Piešťanský raper zapózoval na evente v pestrofarebnom obleku. Ten mu na túto príležitosť nasprejoval známy sprejer a streetartový umelec Daor. Oblek na prehliadku poskytla značka pánskej módy Lombardi Fashion House.

 

img

 

"Ego je ďalší úžasný človek, ktorý si obľúbil našu značku a je mi cťou, že sme s ním nadviazali spoluprácu. Ako povedal aj Ego, navzájom si musíme pomáhať," skonštatoval Jozef Grondžák.

 

Tvorcom malieb na inštalácii Egovom obleku aj topánkach je slovenská legenda Daor, ktorý patrí medzi vrchol svetového i slovenského graffiti. Exkluzívne rozhovory s Egom aj streetartovým umelcom si pozrite v našej reportáži.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona