REPORTÁŽ: OKTAGON 14 nebol len o slovenských bojovníkoch, prišli si ho pozrieť aj slávne bojové hviezdy z Čiech!

NETKY.SK • 19 September 2019, 20:32 • 2 min
REPORTÁŽ: OKTAGON 14 nebol len o slovenských bojovníkoch, prišli si ho pozrieť aj slávne bojové hviezdy z Čiech!

BRATISLAVA - V sobotu 14. 9. sa na Slovensku uskutočnil jeden z najväčších bojových zápasov organizácie Okragon 14, a to na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, kde sa stretli najväčší bojovníci Slovenska. Na tomto zápase neboli len slovenské bojové hviezdy, ale prišli fandiť aj známi bojovníci z Čiech.

slovakia

left justify in out

Ako prvého sme zastihli slovenského zápasníka, ktorý však v tento deň nebojoval, GÁBOR BORÁROS (26), ktorý nám prezradil, že v OKTAGON 14 fandí Lajošovi Kleinovi (24). "Teraz bude Lajoš Klein, tak jednoznačne Lajošovi!" povedal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Power shots only 💣

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor),

 

MILAN ĎATELINKA (23), slovenský zápasník MMA, ostal prekvapený, lebo čakal úplne iné výsledky, než na ktoré bol doteraz zvyknutý. "Neviem, čo mám k tomu povedať.” zmätene sa nám zdôveril. "Mal som to na tickete." zakončil slovami Milan.

 

 

MAKHMUD MURADOV (29), ktorý sa po šiestich rokoch stal uznávaným bojovníkom, a jeho začiatky, keď sa presťahoval do Prahy aby uživil rodinu boli ťažké, nám na otázku komu fandí odpovedal: "Sám sebe!" (smiech).

Makhmud však nemyslí iba sám na seba, ale drží palce všetkým zápasníkom, a aby ukázali svoj výkon, na ktorom tak poctivo pracovali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Альхамдулиллах за все что мне даёт Всевышний 🤲🏻☝🏻 Сегодня Я подписал контракт с сильнейшей организацией мира @ufc Хотел бы поблагодарить свою команду братьев за проделанную работу @adrian1mma @lusenbakos @first_mma_management ✊🏻 Вместе мы творим историю Альхамдулиллах ❤️☝🏻 Я первый Узбек в UFC 🇺🇿 Большое всем вам спасибо за вашу поддержку за вашу веру в меня Ин Ша Аллах вместе мы идём за очередной победой ☝🏻 ——————————————————- Dnes oficiálně podepsaná smlouva s UFC na 4 zápasy 💥Stále tomu nemůžu uvěřit, můj sen se stal realitou. Nevím co víc říct, než to, že jsem vděčnej a šťastnej. Děkuji všem co mi věřili, co mi věří a podporují mě. První uzbek v historii v UFC ! Jdeme pro další výhru 🔥💥 Děkuji vám všem ! ♥️ #UFC #muradov #TMT #fighter #mma #history #uzbek #uzbekistan #czechrepublic #czech

Príspevok, ktorý zdieľa Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

 

ĽUDOVÍT KLEIN (24), hráč pre tento večer, ktorý má obrovský cieľ, a to dostať sa do UFC, nám prezradil, že mal perfektnú prípravu a bojovalo sa mu veľmi dobre, keďže bojoval na svojej rodnej pôde, a má okolo seba nespočet úžasných fanúšikov. "Negativita tam od ľudí určite je, ale myslím si, že aj napriek tomu to ide," povedal nám Ludovit, ktorý je ľudsky namotivovaný. Neprajníkov vo svojom živote berie len ako plusový bonus, lebo vďaka nim nadobúda stále väčšiu motiváciu.

 

 

KARLOS VÉMOLA (34) je bývalý kulturista, a pre všetkých z nás známy zápasník MMA, ktorého sme tiež zastihli pri ringu, kde si celý zápas organizácie Okragon 14 užíval, ale nenašiel si tam žiadneho favorita. "Že bych tady měl dnes nějakýho favorita, to asi ne," povedal nám.

 

 

PAVOL NERUDA, jeden z organizátorov samotnej organizácie Oktagon 14 pre Slovenskú republiku nám prezradil, ako dlho trvali prípravy sa samotný večer. "Samotné prípravy také tie ozajstne trvali tak 2-3 mesiace," uzavrel. Avšak rezervovanie termínu až rok. Keď vyhral Tomáš Deák, tak to v kútiku duše čakal. “Jednak pretože je papierovo lepší, a aj pre to, že spolu veľa zažili.

 

 

ATTILA VÉGH (34) jeden z najväčších slovenských bojovníkov ostal v utajeniu, kedy nechcel prezradiť, ako sa pripravuje, lebo ževraj je dobre, že to vie on aj jeho ľudia. Nechce prezradiť žiadne tajomstvá, tak sa necháme prekvapiť na to, ako dopadne súboj Attila vs. Vémola. Držíme palce.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona