REPORTÁŽ: Andrej Danko je rád, že sa presadili veci, ktoré pomáhajú ľuďom

NETKY.SK • 26 Február 2020, 13:51 • 2 min
REPORTÁŽ: Andrej Danko je rád, že sa presadili veci, ktoré pomáhajú ľuďom

BRATISLAVA - Predseda Národnej rady (NR) SR a šéf SNS Andrej Danko vylučuje, že by SNS nebola po voľbách v parlamente. Vyjadril sa tak po dnešnom rokovaní parlamentu.

slovakia

left justify in out

SNS v novom parlamente

"Chcel by som ukázať, že vylučujem, že by SNS nebola v parlamente," povedal s tým, že by rád dokázal, aké mylné sú výsledky prieskumov.

 

Svoje pôsobenie vo funkcii predsedu NR SR hodnotiť nechcel, človek by sa nemal podľa neho sám hodnotiť. Dodal však, že je vďačný za príležitosť byť v politike a za získané skúsenosti.

 

img

 

S čím prišla SNS v tejto vláde? 

"Ja som bojoval zodpovedne so SNS v tejto koalícii," povedal Danko s tým, že hodnotiť to budú ľudia. Poukázal na zavedenie rekreačných poukazov či vyššie platy učiteľov a ďalšie opatrenia.

 

Na otázku, čo bude robiť, ak sa nedostane do parlamentu, odpovedal s tým, že to čo predtým. "Myslím si, že sa uživím," poznamenal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona