RegioJet a ZSSK sa dohodli na čakaní večerného prípoja na meškajúci vlak

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 16:00 • 2 min
RegioJet a ZSSK sa dohodli na čakaní večerného prípoja na meškajúci vlak

BRATISLAVA - Železniční dopravcovia RegioJet a Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) sa dohodli. Ak bude posledný večerný vlak spoločnosti RegioJet meškať, regionálny expres štátnej ZSSK smerujúci do Humenného ho v Košiciach počká do 10 minút.

slovakia

left justify in out

"Pri ojedinelých vyšších meškaniach večerného vlaku RegioJet budú dispečeri riešiť prestup cestujúcich medzi vlakmi podľa operatívnych možností," uviedli dopravcovia v dnešnom spoločnom stanovisku po vzájomnom rokovaní.

 

Posledný večerný vlak súkromného dopravcu z Bratislavy má pravidelný príchod do Košíc o 22.43 h. Následný regionálny expres ZSSK odchádza z Košíc do Humenného v pondelok, vo štvrtok, v sobotu a v nedeľu o 22.53 h a v piatok o 23.04 h.

 

"K uzavretiu dohody by malo dôjsť v priebehu niekoľkých dní - hneď ako sa preveria a vyriešia možné nepriaznivé dopady na nadväzujúce posledné večerné prestupy v regióne, ktoré by vznikli pri meškaní regionálneho expresu ZSSK," doplnili spoločnosti. Rovnako sa obaja dopravcovia dohodli na komunikácii medzi dispečerskými pracoviskami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies