Real natiahol sériu na sedem zápasov, Zidane: Sme bližšie a bližšie

NETKY.SK • 17 Apríl 2016, 14:17 • 2 min
Real natiahol sériu na sedem zápasov, Zidane: Sme bližšie a bližšie

MADRID - Futbalisti Realu Madrid pokračujú v závere sezóny v kvalitných výkonoch.

slovakia

left justify in out

V sobotu zdolali Getafe na jeho ihrisku 5:1, dosiahli siedme ligové víťazstvo za sebou a v tabuľke Primera Division poskočili na priebežné druhé miesto.

 

Na vedúcu Barcelonu strácajú už len bod, Katalánci majú k dobru nedeľňajší duel proti Valencii. V mestskom derby na ihrisku Getafe sa v drese "bieleho baletu" do streleckej listiny zapísalo päť rôznych strelcov. Skóre uzavrel svojím 31. ligovým gólom v sezóne Cristiano Ronaldo a upevnil si tak pozíciu na čele poradia kanonierov Primera Division. Tréner Zinedine Zidane bol s tímovým výkonom spokojný.

 

"Hrali sme dobre, hrali sme tímovo. Súperom sa čoraz viac približujeme. Naďalej sa musíme sústrediť len na seba, nepozerať sa na výsledky iných," vravel Zidane, ktorého zverenci pred štyrmi kolami strácali na Barcu 12 bodov. "Vždy sme hovorili, že o titul budeme bojovať až do konca. Musíme vyhrať všetky zvyšné zápasy a uvidíme, čo sa stane," povedal brankár Keylor Navas.

 

Najbližším súperom Realu v domácej súťaži bude v stredu 20. apríla Villarreal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies