Real Madrid: Mourinho má eminentný záujem o hviezdu Spurs a je ochotný zaplatiť £50m a pustiť Coentraoa

NETKY.SK • 29 Október 2012, 10:15 • 2 min
Real Madrid: Mourinho má eminentný záujem o hviezdu Spurs a je ochotný zaplatiť £50m a pustiť Coentraoa

Real Madrid Mourinho má eminentný záujem o hviezdu Spurs a je ochotný zaplatiť £50m a pustiť Coentraoa - Futbal MADRID - Real Madrid je pripravený ponúknuť Tottenhamu portugalského ľavého obrancu, Fabia Coentraoa, ako súčasť ponuky za Garetha Balea. José

slovakia

left justify in out

imgMADRID - Real Madrid je pripravený ponúknuť Tottenhamu portugalského ľavého obrancu, Fabia Coentraoa, ako súčasť ponuky za Garetha Balea.
José Mourinho je popri výmene Coentraoa ochotný ponúknuť Tottenhamu ešte aj 50 miliónov libier a dúfa, že sa kluby v januári dohodnú. Tréner Spurs, André Villas-Boas, sa pokúsil získať 24-ročného Portugalčana, ktorý v tejto sezóne nastúpil za Real iba v dvoch zápasoch, ešte počas svojho pôsobenia v Chelsea a tiež sa ho snažil zahrnúť do dohody o prestupe Modriča na Bernabeu.

Bale v auguste tohto roku podpísal v Tottenhame novú 5-ročnú zmluvu, ale Real je ochotný splniť finančné náležitosti tejto zmluvy. Predseda klubu Daniel Levy však bude tvrdo bojovať, aby udržal hviezdneho hráča vo svojom tíme.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies