Reakcie zástupcov semifinalistov na žreb Ligy Majstrov a Európskej ligy

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 13:44 • 2 min
Reakcie zástupcov semifinalistov na žreb Ligy Majstrov a Európskej ligy

NYON - Prvé reakcie zástupcov semifinalistov futbalovej Ligy majstrov 2013/2014 na piatkový žreb.

slovakia

left justify in out

REAL MADRID (ŠP.) - BAYERN MNÍCHOV (NEM.) 

Emilio Butragueňo (riaditeľ Realu Madrid pre medzinárodné vzťahy): "Bayern má vynikajúci tím a v mužstve veľké množstvo individualít. V uplynulej sezóne vyhral na klubovej úrovni všetko, čo sa dalo. Proti mníchovskému klubu to bude pre nás mimoriadne náročné. My však veríme, že môžeme ísť ďalej." 

Paul Breitner (zástupca Bayernu Mníchov): "Som rád, že nastúpime práve proti Realu. Tento klub je ako moja druhá futbalová rodina. Naše mužstvo je v dobrej forme, pod vedením Guardiolu hráme fantastický futbal. Rovnako ako v minulom súťažnom ročníku chceme aj v tejto sezóne získať treble - triumfovať v Lige majstrov, v domácej súťaži i Nemeckom pohári. To je náš hlavný cieľ." 

 

Philipp Lahm (kapitán Bayernu Mníchov): "Nastúpia proti sebe dva najlepšie tímy. Obe tieto stretnutia budú ako finále, aspoň by si rozhodne zaslúžili toto prirovnanie za výkony oboch mužstiev v tejto sezóne. Vždy pri semifinálovej účasti musíte mať jediný cieľ - postup do finále." 

 

Carlo Ancelotti (tréner Realu Madrid): "Ak chceme vyhrať Ligu majstrov, musíme zdolať každého vrátane Bayernu. Semifinále proti Bavorom určite nebude jednoduché. Na druhej strane, každý, kto hrá proti Realu Madrid, to má tiež náročné." 


ATLÉTICO MADRID (ŠP.) - FC CHELSEA (ANGL.) 

José Luis Pérez Caminero (zástupca Atlética Madrid): "V semifinále sú kvalitné mužstvá, už nebolo z čoho vyberať. Proti FC Chelsea to bude pochopiteľne veľmi ťažké, tento anglický tím je skvelý. My však máme konkurencieschopné mužstvo. Urobíme všetko, aby sme postúpili do finále a zahrali si v Lisabone duel o prestížnu." 

Paulo Ferreira (zástupca FC Chelsea): "Atlético predviedlo vo štvrťfinálových dueloch proti FC Barcelona dva fantastické výkony a zaslúžene postúpilo do semifinále Ligy majstrov. Madridský tím disponuje obrovskou kvalitou. Osobne vidím postupové šance 50 na 50, teda vyrovnané. Pred dvoma rokmi sme triumfovali v tejto súťaži, verím, že v tomto ročníku bude FC Chelsea opäť vo finále." 

 

Reakcie zástupcov semifinalistov futbalovej Európskej ligy 2013/2014 na piatkový žreb:

 

BENFICA LISABON (PORTUG.) - JUVENTUS TURÍN (TAL.) 
Nuno Gomes (poradca prezidenta Benficy Lisabon): "Je dôležité, že sme sa dostali opäť tak ďaleko. Chceli by sme zopakovať vlaňajšok, keď sme boli až vo finále. V ceste nám však stojí veľmi zdatný súper." 

Pavel Nedvěd (zástupca Juventusu Turín): "Urobíme všetko pre to, aby sme postúpili do finále, ktoré sa hrá na našom štadióne. Je to pre nás obrovská motivácia. Proti Benfice to však bude extrémne náročné. Lisabonský tím hrá výborne. Minulý rok bol vo finále a za ostatné štyri sezóny sa trikrát dostal do semifinále - to určite nie je náhoda." 

FC SEVILLA (ŠP.) - FC VALENCIA (ŠP.) 
Francisco López Alfaro (zástupca FC Sevilla): "Bude to pre nás nesmierne náročný dvojzápas. Do tejto konfrontácie však nemôžeme ísť s negatívnou náladou. Určite chceme uspieť a postúpiť do finále." 

Francisco Rufete (zástupca FC Valencia): "Je dobré, že Španielsko má istotu zastúpenia v rozhodujúcom súboji o prvenstvo. Určite chceme ísť ďalej." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies