VIDEO Reakcie muža na moderné technológie prepusteného z väzenia po 44 rokoch

NETKY.SK • 28 November 2015, 15:00 • 2 min
VIDEO Reakcie muža na moderné technológie prepusteného z väzenia po 44 rokoch

NEW YORK – V Spojených štátoch amerických prepustili väzňa Otisa Johnsona, ktorí za mrežami strávil 44 rokov. Mal 25 rokov, keď ho zavreli a teraz je z neho 69-ročný starec.

slovakia

left justify in out

Po prepustení na slobodu si veľmi rýchlo uvedomil, že svet už dávno nie je taký ako keď ho videl naposledy. V porovnaní s koncom 60. rokov je to veľmi odlišné miesto a na Otisa pôsobí futuristicky.

V rozhovore pre televíziu Al-Džazíra Johnson povedal, že nedávno navštívil Times Square v New Yorku a bol prekvapený a zmätený modernou technológiou, ktorá bola všade okolo neho. Ľudia "s drôtmi v ušiach" počúvajú hudbu a vyzerajú ako agenti CIA, chodci sa "rozprávajú sami so sebou" na svojich iPhonoch neónové svetelné reklamy osvetľujú výklady obchodov.

Johnson ponúka fascinujúci pohľad na náš dnešný svet a moderné technológie, ktoré mnohí berú ako samozrejmosť a iba nad nimi mávnu rukou. Pozrite si video, v ktorom Johnson rozpráva o svojom živote po 44 rokoch strávených za mrežami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies