Rapper Boosie Badazz má rakovinu

NETKY.SK • 26 November 2015, 15:39 • 2 min
Rapper Boosie Badazz má rakovinu

BRATISLAVA - Americký rapper Boosie Badazz, známy aj ako Lil Boosie, má rakovinu obličiek.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom samotný interpret prostredníctvom služby Instagram. Podľa portálu TMZ rapper v príspevku, ktorý krátko po zverejnení vymazal, prosil svojich fanúšikov a fanúšičky, aby sa za neho modlili. Tridsaťtriročný rodák z Baton Rouge v Louisiane sa odvtedy o svojej chorobe nevyjadril. Jeden zo zástupcov nahrávacej spoločnosti Atlantic Records, s ktorou Boosie Badazz nahráva, však informáciu potvrdil.


Boosie Badazz, vlastným menom Torrence Hatch, debutoval v roku 2000 albumom Youngest Of Da Camp. Okrem toho má na konte ďalších päť štúdioviek, ako napríklad For My Thugz (2002), Bad Azz (2006), Incarcerated (2010) či Touch Down 2 Cause Hell, ktorú vydal v máji tohto roka. Jeho zrejme najznámejšími skladbami sú Zoom, Better Believe It či Betrayed v spolupráci s rapperom Webbiem. Spolu s Lil Phatom sa predstavil aj vo Webbieho skladbe Independent, ktorá sa v roku 2008 nachádzala na deviatej priečke amerického singlového rebríčka Billboard Hot 100.


Boosie Badazz je však okrem svojej hudby známy aj pre problémy so zákonom. V roku 2009 ho odsúdili za držbu marihuany, následne na čo sa v roku 2011 priznal k pokusu o prepašovanie drog do dvoch štátnych väzníc. Konkrétne malo ísť o kodeín, marihuanu a extázu, ktoré chcel dostať do Louisiana State Penitentiary a dvakrát do Dixon Correctional Institute. Rapperovi vtedy určili osemročný trest odňatia slobody, pričom v marci 2014 ho po piatich rokoch podmienečne prepustili. Okrem toho čelil žalobe z vraždy istého Terryho Boyda. Obvinení z vraždy prvého stupňa ho však v máji 2012 zbavili.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies