Ranné sneženie skomplikovalo v okolí Banskej Bystrice dopravu, sneh sa stále drží na Čertovici

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 11:49 • 2 min
Ranné sneženie skomplikovalo v okolí Banskej Bystrice dopravu, sneh sa stále drží na Čertovici

BANSKÁ BYSTRICA – Obyvatelia niektorých regiónov Banskobystrického kraja sa dnes zobudili do zasneženého rána, napríklad v Banskej Bystrici či Banskej Štiavnici.

slovakia

left justify in out

Sneh komplikoval zrána aj dopravu na horskom priechode Šturec. Ten pre husté sneženie a skrížený kamión museli pre nákladnú dopravu nad desať metrov asi na hodinu uzavrieť.

 

Ako TASR informovali z dispečingu Banskobystrickej regionálnej správy ciest, v súčasnosti sú horské priechody Šturec a Donovaly prejazdné bez obmedzení. Na horskom priechode Čertovica je kašovitá vrstva snehu do jedného centimetra a podobne je tomu aj na horskom priechode Besník.

 

Podľa aktuálnych informácií Slovenskej správy ciest sú cesty I., II. a III. triedy na území SR zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. Na strednom Slovensku je miestami pokrytý vrstvou čerstvého až kašovitého, sčasti utlačeného snehu do dvoch centimetrov. V oblasti Kremnice na cestách nižších kategórií do štyroch až piatich centimetrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies