Rakúska polícia vypočúvala v Hochfilzene Rusov obvinených z dopingu

NETKY.SK • 13 December 2018, 14:16 • 2 min
Rakúska polícia vypočúvala v Hochfilzene Rusov obvinených z dopingu

Hochfilzen - Ruská biatlonová výprava sa na podujatí Svetového pohára v rakúskom Hochfilzene vo štvrtok dočkala návštevy miestnej polície krátko pred začiatkom súťaží. Rakúska polícia vypočula niekoľko športovcov, trénerov a členov realizačných tímov a okrem iného doručila Rusom aj zoznam osôb obvinených z dopingu ešte zo svetového šampionátu, ktorý sa konal v Hochfilzene v roku 2017.

slovakia

left justify in out

Podľa informácie agentúry DPA Ruská biatlonová federácia vo štvrtok v oficiálnom komuniké kontakt s rakúskou políciou potvrdila. "Zástupcovia polície vypočuli niektorých ruských športovcov a členov realizačného tímu," uvádza sa v stanovisku.

 

Ruská výprava zostáva v dejisku SP a zatiaľ sa v normálnom režime pripravuje na súťaže. Ruský športový žurnalista Dmitrij Gubernijev zverejnil na sociálnej sieti doručený 10-menný zoznam obvinených, na ktorom sú okrem iných aj Anton Šipulin, Alexander Loginov, Jevgenij Garaničev, Alexej Volkov či Irina Starychová.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies