Radivojeviča potešila nominácia, no je mu ľúto Gáboríka

NETKY.SK • 7 Február 2014, 11:06 • 2 min
Radivojeviča potešila nominácia, no je mu ľúto Gáboríka

SOČI - V kontraste s informáciou o neúčasti Mariána Gáboríka na ZOH 2014 v Soči sa dobrú správu dozvedel iný útočník Branko Radivojevič, ktorým tréner Vladimír Vůjtek nahradil absentujúceho krídelníka Columbusu.

slovakia

left justify in out

Skúseného 33-ročného hráča Slovana Bratislava miestenka v tíme potešila. "Som rád, že som sa dostal do tímu, ale trochu mi je ľúto ´Brambora´ (Gáboríka, pozn.). Hokej však prináša aj takéto veci. Teraz musím a chcem trénerovi splatiť dôveru a hrať čo najlepšie," povedal Branko Radivojevič po piatkovom predpoludňajšom tréningu v dejisku XXII. zimných olympijských hier v útrobách Ľadového paláca Boľšoj.

 

"Všetci náhradníci sem cestovali dobrovoľne. Opýtali sa nás, či túto úlohu berieme a my sme to vzali. Mne sa podarilo dostať do tímu a uvidíme, ako to pôjde ďalej," dodal rodák z Piešťan, pre ktorého to bude už druhá olympijská účasť. "Tá vo Vancouveri bola výborná. Škoda, že nám tam nevyšiel záver. Verím, že atmosféra tu v Soči bude dobrá, mužstvo sa dá dokopy a dosiahneme dobrý výsledok," pokračoval Branko Radivojevič. 

Hokejistu so skúsenosťami aj zo zámorskej NHL zaradí tréner Vladimír Vůjtek pravdepodobne k Tomášovi Kopeckému, s ktorým absolvoval predchádzajúce dva svetové šampionáty. "O tom, kde nastúpim, som sa s trénerom ešte nebavil. S Tomášom sa mi hrá veľmi dobre," prezradil vicemajster sveta z Helsínk 2012. 

 

Branko Radivojevič sa s radostnou správou mohol podeliť s najbližšími až v piatok na poludnie. "Dozvedel som sa to až tesne pred tréningom od trénera Vůjtka. Doma si to už možno prečítali niekde na internete, ale ešte som sa s nikým nespojil," dodal šikovný krídelník, ktorý olympijskú nomináciu neberie ako motiváciu navyše: "Ja som naplno trénoval počas celého prípravného obdobia. Nasadenie bolo predtým a je aj teraz." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies