Rachel McAdams rokuje o úlohe v snímke Doctor Strange

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 15:23 • 2 min
Rachel McAdams rokuje o úlohe v snímke Doctor Strange

USA - Kanadská herečka Rachel McAdams rokuje o úlohe v snímke Doctor Strange, ktorú plánujú uviesť do amerických kín 4. novembra 2016.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná rodáčka z kanadského Londonu by v prípade uzavretia dohody mohla stvárniť jednu z hlavných ženských postáv. Do úvahy pripadá napríklad Strangeova študentka Clea či Morgana Blessing.

 

Vo filmovej adaptácii komiksu sa v titulnej úlohe arogantného chirurga, ktorý po nehode nie je schopný vykonávať svoju prácu a objaví v sebe magické schopnosti, predstaví Benedict Cumberbatch. Do roly baróna Karla Amadea Morda obsadili britského herca Chiwetela Ejiofora. V spomínanom komikse vystupuje aj tibetský čarodejník, známy ako The Ancient One, ktorý je učiteľom Mordoa a neskôr aj Doctora Strangea. V tejto úlohe by mali diváci a diváčky uvidieť Tildu Swinton. Scenár filmu napísal Jon Spaihts. Réžiu má na starosti Scott Derrickson. 

 

Rachel McAdams vyštudovala herectvo na Yorskej univerzite. Následne účinkovala v kanadských televíznych seriáloch a filmoch. Prvá hollywoodska rola prišla s filmom Sexi kosť (2002), po ktorom sa v roku 2004 zviditeľnila tínedžerskou komédiou Protivné baby a romantickou drámou Zápisník jednej lásky. Nasledovali úlohy v romantickej komédii Ako uloviť družičku (2005), psychologickom trileri Nočný let (2005) či dramédii Základ rodiny (2005). Diváci ju mohli vidieť aj vo filmoch Žena cestovateľa v čase (2009), Na odstrel (2009), Krásne vstávanie (2010), Manželský sľub (2012), Polnoc v Paríži (2011), Lásky čas (2013) alebo Najhľadanejší muž (2014). V snímkach o Sherlockovi Holmesovi v réžii Guya Ritchieho si zahrala Irene Adler. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies