R. Sulík: "Dzurinda porazil Mečiara, teraz hrozí, že sa aj vďaka nemu vráti Fico"

NETKY.SK • 23 September 2023, 18:30 • 2 min
R. Sulík: "Dzurinda porazil Mečiara, teraz hrozí, že sa aj vďaka nemu vráti Fico"

BRATISLAVA - "Mikuláš Dzurinda zohral nespochybniteľnú úlohu pri porážke mečiarizmu, dnes však hrozí, že sa aj kvôli nemu vráti k moci Robert Fico." Uviedol to predseda strany Sloboda a Solidarita (SASKA) Richard Sulík.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

„Stojíme pred rovnakým míľnikom, akým bola porážka Vladimíra Mečiara. Tentokrát však ide o zabránenie tomu, aby Robert Fico zostavil vládu. Rozhodnúť môže každý jeden neprepadnutý hlas. Tak, ako Mikuláš Dzurinda zohral nespochybniteľnú rolu pri porážke mečiarizmu, dnes so svojou stranou Modrí koná nezodpovedne nielen voči svojim voličom, ale aj voči celému Slovensku.

Hrozí, že sa aj kvôli nemu nepodarí zastaviť Smer pri zostavení vlády. Rovnako to platí aj v prípade iných malých strán, ktoré sa dlhodobo pohybujú pod hranicou zvoliteľnosti. Dúfam a želám si, aby pár dní pred voľbami zvíťazila zodpovednosť. Už o sedem dní nás totiž čakajú rozhodujúce voľby pre budúcnosť Slovenska,“ uviedol Richard Sulík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SASKA / Ondrej Šprlák Foto: SITA / Diana Černáková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies