Puyol krotí Neymarove vášne

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 11:54 • 2 min
Puyol krotí Neymarove vášne

BARCELONA - Kapitán futbalistov FC Barcelona Carles Puyol krotí vášne najnovšej posily "blaugranas" Neymara.

slovakia

left justify in out

Talentovaný Brazílčan sa upísal katalánskemu klubu na päť rokov a okamžite po transfere sa začal prezentovať smelými vyhláseniami. Tridsaťpäťročný stopér Puyol však varuje svojho nového spoluhráča, že si bude musieť zvyknúť na netradičný herný štýl a adaptovať sa na európsky futbal. "Uvidíme, ako zapadne do Primera División. Európsky futbal je úplne iný ako juhoamerický, profesionáli však s prehľadom zvládajú túto adaptáciu," povedal španielsky reprezentant pre zástupcov médií v New Yorku. V Spojených štátoch amerických absolvujú Španieli v sobotu medzištátny prípravný duel proti Haiťanom.

Prestup Neymara z FC Santos do Barcelony zrejme odsunie na vedľajšiu koľaj útočníka úradujúceho španielskeho šampióna Davida Villu. Očakáva sa, že krídelníci Alexis Sánchez a Pedro Rodríguez zostanú v kádri Tita Vilanovu aj v nadchádzajúcej sezóne. Neymar by mal utvoriť extrémne nebezpečnú útočnú dvojicu so štvornásobným najlepším futbalistom na svete Lionelom Messim.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies