Puliš mieri zo Slovana naspäť do Zvolena, bude hosťovať

NETKY.SK • 20 August 2015, 11:47 • 2 min
Puliš mieri zo Slovana naspäť do Zvolena, bude hosťovať

BRATISLAVA - Najlepší strelec uplynulého ročníka najvyššej slovenskej hokejovej súťaže Radovan Puliš síce nedávno podpísal ročnú zmluvu s účastníkom KHL Slovanom Bratislava, ale trénuje a novú sezónu by mal začať v drese materského Zvolena. Informuje o tom oficiálna stránka HKM.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný útočník bude pod Pustým hradom pôsobiť na hosťovaní z tímu "belasých". "Podpísal som dvojcestnú zmluvu a dohodli sme sa, že bude pre mňa lepšie, keď budem teraz platným hráčom vo Zvolene, ako čakať na šancu v Slovane v štvrtej - piatej päťke," povedal Puliš pre web Zvolenčanov a dodal: "K tímu Slovana som sa pripojil po príchode zo Záhrebu už v rozbehnutej príprave, mužstvo malo za sebou nejaké zápasy, dostávalo svoju tvár. Ja som v takejto situácii začínal bojovať vôbec o zmluvu, bol som pod tlakom a v novom prostredí. Tie prípravné zápasy, v ktorých som nastúpil, mi nevyšli tak, ako by mali, ale vedenie ma po kratšej skúšobnej dobe nechcelo 'odstreliť' a aj tréner Říha ma v mužstve chcel. Tvrdili, že je vo mne nejaký potenciál, potrebujem sa ale po zápasovej pauze vyhrať. A Zvolen je na to dobrým riešením."


Návrat Puliša akiste potešil spoluhráčov i trénera Josefa Tureka, ktorý získal kvalitného útočníka, avšak na neurčito. "Môžem tu byť týždeň, môžem tu byť do Vianoc, naozaj neviem. Je to tak, že mi kedykoľvek môže zazvoniť telefón, hneď sa pobalím a za dve hodiny budem v Bratislave. Je to na rozhodnutí môjho zamestnávateľa. Nateraz je ale zbytočné sa tým zaoberať, ja sa budem snažiť hrať najlepšie, ako viem tam, kde som," pokračuje rodák z Hliníka.


Autor 34 gólov z uplynulej extraligovej sezóny by mal odohrať prvý zápas za Zvolen už v piatok - a hneď proti svojim potenciálnym spoluhráčom zo Slovana. Duel je na programe o 17.00 vo Zvolene. "Určite sa na toto stretnutie teším, teoreticky sa môže stať, že ma Bratislavčania po zápase naložia do autobusu a odvezú so sebou," zavtipkoval Puliš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies