PSV Eindhoven krok od majstrovského titulu v Eredivisie

NETKY.SK • 17 Apríl 2015, 15:12 • 2 min
PSV Eindhoven krok od majstrovského titulu v Eredivisie

EINDHOVEN - Holandský futbalový klub PSV Eindhoven môže v sobotu získať 22. majstrovský titul v najvyššej domácej súťaži, prvý od roku 2008.

slovakia

left justify in out

Na naplnenie tohto scenára stačí Eindhovenčanom na domácom ihrisku o 19.45 h zdolať Heerenveen. Líder Eredivisie má totiž momentálne na čele tabuľky štyri kolá pred koncom sezóny 2014/2015 desaťbodobý náskok. Ten sa v prípade sobotňajšieho víťazstva PSV stane pre druhý tím poradia Ajax Amsterdam nedostihnuteľným.

 

Lodivod Eindhovenu Philip Cocu je na pokraji úspechu niečo vyše roka po tom, ako si musel zo zdravotných dôvodov oddýchnuť od trénovania. Štyridsaťštyriročnej niekdajšej stálici národného tímu "Oranjes" totiž v marci 2014 vyoperovali nádor z chrbta. Jeho zverenci okupovali prvé miesto v tabuľke nepretržite od druhého kola. 

 

PSV by si majstrovským primátom pre budúci ročník zabezpečil miestenku v skupinovej fáze Ligy majstrov, v ktorej naposledy účinkoval v ročníku 2008/2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies