Serie A: Inter má osud titulu vo vlastných rukách, AC znova remizovalo

NETKY.SK • 11 Apríl 2022, 09:03 • 2 min
Serie A: Inter má osud titulu vo vlastných rukách, AC znova remizovalo

MILÁNO – Milánsky Inter zvládol svoj domáci zápas s Veronou a dostal sa do značnej výhody v urputnom boji o titul, zatiaľ čo milánske AC remizovalo druhý zápas v rade. Neapol nestačil na vždy nebezpečnú Fiorentinu a stratil dôležité body.

slovakia

left justify in out

Inter stále stráca dva body, no má o jeden zápas menej

 

Boj o Scudetto je poriadne vyrovnaný a bude sa o ňom rozhodovať až v posledných zápasoch. Zatiaľ čo Inter prežil stratu formy v Marci, momentálne sa znova dokázal motivovať a zvláda veľmi náročné zápasy. Minulý týždeň uspel na pôde Juventusu, ktorý má v jarnej časti sezóny famóznu formu a tento víkend zdolal na domácej pôde veľmi dobre defenzívne hrajúcu Veronu 2:0. 

 

O góly Nerazzurri sa postarali v prvom polčase záložník Barella a strelecký veterán Edin Džeko. Inter sa tak dostal dva body za  milánske AC, no stále má odohratý o jeden zápas menej a ak ten vyhrá, tak sa dostane o jeden bod na čelo tabuľky. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter 🏆🇮🇹 (@inter)

 

Zatiaľ, čo sa Škriniarov Inter vrátil späť do formy, tak ich mestský rival začína z tej formy vychádzať. Milánske AC má v posledných zápasoch fantastickú obranu, no ich počínanie pred súperovou bránkou je márne. Giroud sa od zápasu s Neapolom nedokázal presadiť a Ibrahimovič stále nie je fit. Leao je v posledných týždňoch tieňom seba samého a Brahim Diaz je prakticky neviditeľný. AC cestovalo na zápas do Turína, ktorý je známy svojou fantastickou obranou.

 

Obrana Turína dostála svojej povesti a lídrov tabuľky nepustila do žiadnej vyloženej šance. Nenechala sa zahanbiť ani mladá obrana Milána AC, ktorá naposledy inkasovala gól 25. februára v zápase s Udinese. Odvtedy si obrana AC udržala 5-krát čisté konto. Lenže, v týchto 5 zápasoch sa útok AC zmohol iba na 3 strelené góly a zo zápasu s Turínom si AC odnieslo bezgólovú remízu 0:0. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies