Psotka zodpovedný za výsledky Olomouca

NETKY.SK • 6 November 2013, 14:31 • 2 min
Psotka zodpovedný za výsledky Olomouca

OLOMOUC - Za výsledky futbalistov Sigmy Olomouc v záverečných troch zápasoch jesennej časti najvyššej českej súťaži bude zodpovedný Zdeněk Psotka.

slovakia

left justify in out

Generálny manažér sa stal novým členom realizačného tímu a prvá skúška bude preňho poriadne ostrá, Sigma totiž privíta v nedeľu doma lídra Gambrinus ligy Spartu Praha. Dosiaľ mal hlavné slovo z lavičky Martin Kotůlek. "Rešpektujem rozhodnutie predstavenstva, po skončení jesennej časti vyhodnotíme situáciu a rozhodneme, čo ďalej," cituje spravodajský server iDnes.cz Psotku, ktorý začiatkom tohto roka odišiel z corgoňligovej Senice do Olomouca na post generálneho manažéra a z nového postu by mal pozdvihnúť výkony siedmeho tímu GL 2013/2014. V Olomouci sa rozhodli pre anglický model - Kotůlek zostane hlavným trénerom a Psotka ako generálny manažér bude mať hlavné slovo na striedačke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies