Provokatér Robben sa nezaprel: Čakal som od Realu viac

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 15:35 • 2 min
Provokatér Robben sa nezaprel: Čakal som od Realu viac

MADRID - Holandský futbalový reprezentant v službách Bayernu Mníchov Arjen Robben v sebe nezaprel provokatéra a napriek tomu, že jeho zamestnávateľ prehral v stredajšom prvom zápase semifinále Ligy majstrov na pôde Realu Madrid 0:1, kriticky sa vyjadril na adresu španielskeho súpera.

slovakia

left justify in out

Jediný gól stredajšieho duelu na Štadióne Santiaga Bernabéua strelil Francúz Karim Benzema, hoci Bavori mali územnú prevahu počas celého stretnutia. Úradujúci nemecký i kontinentálny šampión si utvoril len dve vyložené príležitosti na skórovanie.

 

"Musím zložiť kompliment nášmu tímu. Hrali sme proti prvotriednemu rivalovi a aj tak sme boli lepší ako on. Výsledok nie je pre nás najlepší, ale pred odvetou si veríme. Od Realu Madrid som očakával jednoznačne viac," vyhlásil Holanďan, ktorý si obliekal dres bieleho baletu v rokoch 2007 až 2009. "Myslel som si, že Real na nás vyletí a nám bude horieť tráva pod nohami, namiesto toho súper vyčkával a nechal nás tvoriť," doplnil Holanďan, ktorý sa ani raz počas celého súboja nedokázal individuálne presadiť svojou obávanou kľučkou smerom na os ihriska. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies